İlçe girişinde konvoyla karşılanan Başkan Macit Özcan, ilk olarak Sarıkavak, Belçınar ve Çakıllı köylerini ziyaret etti. Köylerde hemen hemen aynı sıkıntıların yaşandığını belirten Özcan, “Çamlıyayla’ya bağlı bütün köylerin içme suyu problemlerini çözdük, asfaltlama çalışmaları ise yağışların sona ermesiyle başlayacaktır. Su ve yol, insan yaşamının olmazsa olmazıdır. Köylerde yaşam kalitesini arttırmak için yeni dönemde var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Daha sonra Çamlıyayla ilçe meydanında düzenlenen mitingde halka hitap eden Özcan, “6 ay önce ekibimizin yapmış olduğu incelemeler neticesince Çamlıyayla ve köylerinde çok fazla sorun tespit edilmiştir. Sorun tespit çalışmasına bağlı olarak başta kanalizasyon olmak üzere asfalt, mezarlık gibi birçok sıkıntıyı çözecek projeler ürettik. Ayrıca kültür ve sanatın olmadığı bir yerde barıştan, birlik ve beraberlikten söz edemeyiz. Çamlıyayla’ya kültür merkezi yapacağımızın sözünü de veriyorum. 30 Mart’tan sonra inşallah sizlerin vereceği destekle Çamlıyayla’ya çok önemli hizmetler yapacağız, köylerde yaşamı mutlu hale getireceğiz” diye konuştu.

Özcan, Çamlıyayla temaslarının son kısmında Sebil beldesi ile Beylice, Çakırlı ve Ulaş köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
Editör: Barış Köksal