Mersin Adliyesi'ne avukatı Murat Altındere ile birlikte gelen Parıltı, CHP lideri Kılıçdaroğlu aleyhine 20 bin liralık manevi tazminat davası açtıktan sonra konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“KAZANDIĞIM TAZMİNATLA MERSİNLİLERE TANTUNİ İKRAM EDECEĞİM”

2002 yılında kurulmuş olan AK Parti’de, kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerinde görev aldığını hatırlatan Parıltı, "Halen de teşkilat başkanlığı görevini yürütmekteyim. Ben siyasete AK Parti’de başladım, siyasi hayatımı da AK Parti’de sonlandıracağım. Demokratik bir seçimle göreve gelmiş Cumhurbaşkanımıza 'diktatör bozuntusu' benzetmesi, ağır bir hakarettir. Bu ifade benim gibi Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden bağlı milyonlara da bir hakarettir. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere milyonları kırmıştır, hakaret etmiştir. Bu sebeple şahsiyet haklarımıza saldıran CHP liderine 20 bin liralık manevi tazminat davası açmış bulunmaktayım” dedi. 
Parıltı, davayı kazanması durumunda CHP liderinden tahsil edeceği 20 bin lira ile tüm Mersin halkına tantuni ikram edeceğini sözlerine ekledi.

“DAVALININ SÖZLERİ, MÜVEKKİLİMİN RUHSAL DÜNYASINDA ÇÖKÜNTÜYE SEBEP OLDU”

Avukat Murat Altındere ise ağır hakaret içeren sözlerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden bağlı olan müvekkilini derinden üzüntüye sevk ettiğini belirterek, "Cumhurbaşkanına karşı yapılan bu haksız fiilden ötürü müvekkilimiz yüksek derecede manevi acı ve elem duymuş olup, davalının haksız fiilinin müvekkilimizin ruhsal dünyasında sebep olduğu üzüntü ve çöküntünün karşılıksız kalmayarak, uygun bir manevi tazminat ile giderilmesi gerekmektedir. Bu sebeplerle müvekkilimin mağduriyetinin ortadan kalkması ve biraz olsun manevi zararının giderilebilmesi için bu davayı açtık" diye konuştu.
Editör: Barış Köksal