TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, hükümet tarafından gerçekleştirilen Mersin yatırımları ile ilgili çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Önceki günlerde Mersin metrosunun yatırım programına alındığının müjdesini veren Elvan, ardından Mezitli’ye yapılacak olan Hükümet Konağı’nın da yapımına başlandığını ifade etmişti. Mezitlilere 3. Müjdeyi veren Elvan, Mersin’in Mezitli ilçesinde faaliyete geçecek olan 150 yataklı devlet hastanesi ve 50 Ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin en kısa sürede yapılacağı bilgisini verdi.

Konu ile ilgili TBMM Planve Bütçe Komisyon Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ı ziyaret eden AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, Elvan’dan hastane projesi ile ilgili önemli bilgiler aldı. Hastanenin en kısa süre içerisinde inşaatına başlanacağı bilgisini Mezitlilere müjdeleyen  Başkan Gültekin, ‘TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve Mersin Milletvekili Sn. Lütfi Elvan kentimiz ve Mezitlili vatandaşlarımız için müjde üstüne müjde vermeye devam ediyor. Metro ile başlayan müjde serisi Mezitli’ye yapılacak Hükümet Konağı’nın yapımına başlanmasıyla devam etti. Şimdi ise Mezitlili vatandaşlarımıza 3. Müjdeyi veren Sayın Bakanımız Lütfi Elvan, hükümetimiz tarafından yapılacak olan 150 Yataklı Mezitli Devlet Hastanesi ve 50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin yapılacağının da bilgisini aldık. Sayın  Bakanımız Lütfi Elvan ile görüşmelerimiz neticesinde dev projemiz olan Mezitli Devlet Hastanesinin yapımına en kısa sürede başlanacağının bilgisini aldım. Hastanemizin ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin proje ihalesi de önümüzde günlerde tamamlanacaktır’ dedi.

‘HERŞEY MERSİN VE MEZİTLİ İÇİN’

Mezitli’nin Mersin’in en önemli merkez ilçelerinden olduğunu belirten Başkan Gültekin, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın Mezitli’ye yaptığı yatırımlar için teşekkür etti. Elvan’ın Mersin’in projelerle büyümesi için yoğun bir çaba harcadığını belirten Başkan Gültekin, ‘Bizler Hükümetimizin Mersin’deki temsilcileri olarak Mersin’in çıkarlarını ve Mersinlilerin yaşam kalitesini yükseltmek zorundayız. Bunun bilincinde hareket ederek Mersin’i ve Mezitli’yi büyütme, geliştirme ve kalkındırma çizgisiyle yolumuza devam ediyoruz. Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’ın Mersin ile ilgili çabaları bizleri memnun ettiği kadar Mersinli hemşerilerimizi de memnun ediyor. Ben kendisine şahsım, teşkilatım ve Mezitlili hemşehrilerimiz adına Mersin’e ve Mezitli’ye kattığı değerler için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

Editör: Barış Köksal