Yılbaşı için tatil planı yapacaklar için önerilerde bulunan Altındere Turizm Kurucularından Leyla Ruken Yolcu, yoğun çalışma stresi yaşayan bireylerin kendilerine zaman ayırması gerektiğinin altını çizdi.

Yolcu, ‘Dünyanın neresinde olursanız olun, yeni yıl kutlamalarının sevinç, eğlence ve umut gibi duygularla karşılandığını görebilirsiniz. Çünkü yeni bir yıl demek, birçoğumuz için yeni umutların yeni hedeflerin belirmesi demek. İşte bizde Altındere turizm olarak insanların umutlarını, hayallerini ve hedeflerini önemsiyoruz.

Biliyoruz ki insanların daha verimli çalışabilmeleri ve başarmaları için motivasyona ihtiyacı var. İşte biz de tam da bu noktada sizlere ekonomik ve kaliteli seyahat programları ile önerilerimizi sunuyoruz. Çünkü biliyoruz ki ; insan olmak demek biraz da kendini ödüllendirmek ve şımartmak demek.

21. yüzyıla girerken teknoloji ve ekonomik zorlukların beraberinde getirdiği stres maalesef ki bazen elimizi kolumuzu daha çok bağlıyor ve bizi iş yapamaz noktalara getiriyor. Araştırmalar gösteriyor ki toplumda antideprasan kullanımları da oldukça fazla. Biz diyoruz ki; stresten kurtulmanızın ve eski yaşama sevinci ve veriminizi kazanmanın daha farklı yolları da var. Seyahate çıkın, ama dünyanın bir köşesine, ama aynı şehirde biraz daha uzaklara. Nefes almak, dinlenmek ve eğlenmek için mekan değiştirin ve kendinize izin verin.  Çünkü siz değerlisiniz. Siz kendinize değer verin, sevin ve vakit ayırın ki yaşam da sizi sevsin ..

2019’un bu ilk günlerinde hepinizi sevgi ile kucaklıyor ve kahvemizi içmek üzere Çamlıbel sahilde ki yeni ofisimize bekliyoruz’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal