Erdemli Spor Kulübü Başkanı Mehmet Morgül, mağaza adına kurslara verilecek spor malzemelerini Erdemli İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu’na teslim etti.
Spor malzemeleri tesliminde bir konuşma yapan Mehmet Morgül, Kristal Spor Malzemeleri Mağazasının Erdemlispor aracılığı ile Erdemli’de Yaz Kur’an Kurslarına spor malzemesi desteğini gelenekselleştirdiğini belirtti.
Kur’an kurslarına katılan çocukların sosyal faaliyette bulunmalarına destek olmak amacıyla mağaza sahibi İsmail Yonuk’un her yıl destekte bulunduğunu anlatan Morgül, “Bizlerde Erdemlispor olarak bu desteğe aracı olmaktan mutluyuz. Kur’an öğrenen çocuklarımız verilen bu desteklerle spor yapma imkanı da buluyor. Çocuklarımızın motivasyonunda sporun olumlu etkisinin olacağı düşüncesindeyiz. Bu tür destekleri sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
İlçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu da, “Kur’an kurslarında çocuklarımızın sosyal yönlerinin geliştirilmesi anlamında son derece verimli faaliyetler gerçekleştiriliyor. Bu noktada çocuklarımızın severek gerçekleştirdiği sportif faaliyetlerin sürdürülmesi açısından yine hayırseverlerimiz desteklerini esirgemiyor. Çocuklarımız dersler dışında kalan zamanlarını sporla en iyi şekilde değerlendiriyor. Hayırseverlerimize bu desteklerinden dolayı da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Editör: Barış Köksal