Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Karaduvar Mahallesi’nde yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Mahalle sakini vatandaşlar ile belediyede görevli mimar ve mühendislerle birlikte inşaatı gezen Pamuk, yapılacaklar hakkında teknik çizimler üzerinden yetkililerden bilgi aldı. Çalışmaların hızlandırılıp yapının en kısa sürede vatandaşların hizmetine açılması talimatını veren Pamuk, yapının etrafının yeşillendirilmesini ve mahalleye yeni bir park daha kazandırılmasını da istedi.

Kültür Merkezi inşaatını incelediği sırada Pamuk’un yanına gelen Karaduvar sakinleri, gerek mahallelerine böyle bir yapıyı kazandırmasından, gerekse sunulan diğer hizmetler nedeniyle teşekkür ettiler. Pamuk, söz konusu inşaattaki incelemelerinin ardından Karaduvar Limanı’na giderek, burada balıkçı barınağını ziyaret etti, balıkçı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.
 
“Vatandaşlarımızın emanetini en verimli şekilde kullanmanın gayreti içindeyiz” 
Ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Pamuk, “Akdeniz Belediyesi yönetimi olarak, uyguladığımız tasarruf politikası sayesinde, belediyenin borç yükünü hafifleterek ve aciliyet teşkil etmeyen cari harcamalarda ciddi bir kısıtlamaya giderek, bütçemizi vatandaşlarımız ve ilçemiz için hizmet ve yatırımlara dönüştürüyoruz. Çünkü belediye bütçesinin, milletimizin bizlere emaneti olduğunu biliyoruz. Bizler de bu emaneti yine vatandaşlarımıza hizmet için en verimli ve etkin şekilde kullanıyoruz. Aynı ilkeler ışığında, bütçemizi vatandaşlarımız için proje ve yatırımlarda kullanmaya, Akdeniz’in ihtiyaç duyduğu kültürel, sosyal ve sportif tesislerin yapımına devam edeceğiz” dedi.

“Karaduvar Kültür Merkezi’ni, vatandaşlarımıza kazandıracağımız için mutluyuz” 
Pamuk, açıklamasını, “Yakın geçmişte yapımını tamamlanıp hizmete açılan onlarca kültürel ve sportif tesisin yanı sıra, Karaduvar’da yapımı süren Kültür Evi de uyguladığımız bu politikanın bir ürünü ve sonucudur. İnsan odaklı, vatandaşa hizmeti önceleyen, israfa asla izin vermeyen, belediye gelir ve kaynaklarını yine halkımıza ve kentimize hizmet için kullanan yönetim ilkesinden taviz vermeyeceğiz. Tamamlandığı zaman Karaduvar Mahallemize yakışacak olan bu kültür merkezini, Akdeniz'e ve vatandaşlarımıza kazandıracağımız için mutluyuz, gururluyuz” sözleriyle tamamladı. 

Editör: Barış Köksal