İBRAHİM KIZIL

Klasik giyimin vazgeçilmezleri arasında yer alan Altınyıldız Classıcs 55 yıllık tecrübe ile teknolojiyi birleştirerek Forum AVM’de Mersinliler’e hizmet vermeye devam ediyor. Altınyıldız Classıcs Mağaza Müdürü Özkan Gerekli gazetemize Altınyıldız kalitesini ve markasını anlattı. Yeni sezonda satışına başlanan Techno Climatic ürünlerin uzay giysilerinin kumaşlarından yola çıkılarak hazırlandığını ifade eden Mağaza Müdürü Gerekli, “Techno Climatic ürünlerimiz yaz aylarında serin, kış aylarında ise sıcak tutarak giysilerin bir işkence olmasının önüne geçiyor. Bu nedenle bu yıl yeni sezonda bu ürünlerimizin müşteriler tarafından tercih edileceğini düşünüyoruz” dedi. Techno Climatic ürünlerin yanı sıra toz tutmayan ve su geçirmeyen nano teknoloji ürünleri ile de Altınyıldız markasını tercih edenlerin memnun olacaklarını ifade eden Gerekli, yeni sezon ürünlerin tercih edilmesi ile birlikte müşterilerinin memnun olacaklarının altını çizdi.

Spor ve klasik bir arada

Altınyıldız kalitesini spor giyimde de arayanlar için Altınyıldız Classics Mağazası klasik ürünlerin yanı sıra spor giyim ürünlere de yer veriyor. T-Shirt ve spor ceket tasarımları ile Altınyıldız kalitesini takip edenlerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Altınyıldız’ın yıpranmayan ve renk atmayan tencel pantolon ve ceketleri yeni sezonda Mersinliler’in beğenisine sunuldu.

Mersin’de kalitenin adresi olan Altınyıldız Classics’de takım elbiseler 199 TL’den başlayan, ceketler 159 TL’den başlayan ve pantolonlar ise 99 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. 

Editör: Barış Köksal