IVECO Kılıçlar & MODER Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vahdettin KILIÇ yayımladığı mesajda; ‘’ Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaşmayı sağlayan Kurban Bayramı’nı, hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan ülkemizde İslamiyet ile birlikte, Cumhuriyet'in, demokrasinin, laikliğin, çalışan kadın anlayışının en iyi şekilde bağdaştırıldığı yaşam anlayışı içinde, bayramlarımızı umut ve güven içinde kutlamayı sürdürmeye devam etmeliyiz’’ dedi.

‘'Kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma gibi güçlü duygularımıza, güçlü demokrasi ve güçlü barış duygularının da eklenmesi gerektiği noktasına vurgu yapan KILIÇ; Bayram’ın getirdiği ulvi değerlerin; toplumun tüm kesimlerini kuşatmasını, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum" dedi.

IVECO Kılıçlar & MODER Yönetim Kurulu Başkanı KILIÇ sözlerini; ‘’ Dayanışma ve birlik içinde, bu coğrafyada barışın, adaletin ve eşitliğin hüküm sürmesi temennisi ve inancı ile barış için edilen tüm duaların kabul olmasını diliyor ve bu özlemi duyan bütün insanlara sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ İfadeleri ile tamamladı.


 
Editör: Barış Köksal