IVECO Kılıçlar ve MODER Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin KILIÇ, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vahdettin KILIÇ, yayımladığı mesajda; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ’ün bizzat idare ettiği Başkomutanlık Meydan Muharebesi, ilke ve devrimleriyle, Türkiye Cumhuriyeti ’tinin sarsılmaz temelini oluşturmuştur. Bugün, esaretin karanlığında kalan pek çok millete de örnek olan, Büyük Zafer’in 95. yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen tüm odaklar bilmelidir ki; Türkiye Cumhuriyeti, Mustafa Kemal’in '’Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’' şiarına bağlılıkla, daha özgür ve daha çağdaş bir ülke olmanın mücadelesini vermeye devam edecektir’’ dedi.

IVECO Kılıçlar ve MODER Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Vahdettin KILIÇ sözlerini; ‘’Tarihimize altın harflerle yazılan 30 Ağustos, her şeyden önce, bağımsızlığa, kardeşliğe, laik Cumhuriyet’e ve demokrasiye giden yolların açıldığı zaferdir. İşte bu duygu ve düşüncelerle, Zafer Bayramı’nı kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı ve milleti için hiç düşünmeden şehitlik mertebesine yükselmiş tüm silah arkadaşlarını, minnetle, şükranla anıyor, gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum'' açıklamaları ile bitirdi.
Editör: Barış Köksal