Kendisini makamında ziyaret eden İmamuşaklılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Helim Yapalak ve dernek üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yayla şenliklerinin köy halkı arasında birlik ve beraberliği koruyarak dayanışmayı artıracağına inandıklarını bildiren Helim Yapalak, “Bu yıl 11.sini düzenlediğimiz Kırtıl Yayla Şenliklerimize her zaman olduğu gibi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Yayla şenliklerimiz birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmektedir. Bölgemizin yörük kültürünü tanıtmak, bu kültürümüzün yeni nesillere aktarılmasını sağlamak için bu şenliği düzenliyoruz. Kırtıl Çeliktepe’de düzenlediğimiz şenliğe katkı sunan belediye çalışanlarımıza ve Halk oyunları ekiplerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz” diyerek Başkan Turgut’a plaketini verdi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise konuşmasında, bu yıl düzenlenen şenliğe katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu hatırlatarak, belediye olarak ilçe merkezi, mahalle ve köylerde düzenlenen her türlü şenlik, kutlama ve etkinliklere destek vermeye devam edeceklerini belirtti. İmamuşaklılar Derneği tarafından kutlanan Kırtıl Yayla Şenlikleri programının her yıl daha da zenginleştirilerek unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerimizi ön plana çıkarmalarının son derece sevindirici bir gelişme olduğunun altını çizdi. Turgut, birlik ve beraberlik içerisinde derneklere, odalara, kamu, kurum ve kuruluşlara imkânlar çerçevesinde destek olduklarını, olmaya da devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Editör: Barış Köksal