Muş İl Başkanı Namık Ergün ve Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı ziyaret eden AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Ali Kıratlı ve Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü, son dönemde AK Partili yöneticilere yapılan saldırılardan duydukları rahatsızlığı dile getirdiler.

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Ali Kıratlı, ‘AK Parti’nin hangi kademesinde görev alırsa alsın insanlar bu davaya yüreklerini koymuşlardır. Bizim ne can korkumuz var, ne de kanlı terör örgütlerine boyun eğmeye niyetimiz var. Bu kutlu davanın birer neferi olarak kanımızın son damlasına kadar bu mücadeleye devam edeceğiz. Bizler bu noktada Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘Gidemediğin yer senin değildir’ düsturuyla hareket edip, yurdumuzun dört bir yanında görev yapan teşkilatlarımıza destek vermek amacıyla bugünde sizleri ziyaret ederek destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Gerekirse bizler de buralara gelip görev yapmaya hazırız’ dedi.

Karşılıklı hediyelerin verildiği ziyaret esnasında Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek en kısa zamanda Mersin’e geleceğini ifade etti.
Editör: Barış Köksal