Ticaret Sanayi Odası'nın düzenlediği Kanaat önderleri ve STK Buluşmaları proğramı kapsamında Mersin'e gelen Başbakan Binali Yıldırım siyasiler tarafından Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda karşılandı. Başbakan Binali Yıldırım'ı karşılayanlar arasında AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin ve Mezitli Gençlik Kolları Başkanı Sercan Eşmen'de vardı. Başbakan Binali Yıldırım ile kısa süreli sohbet eden Gültekin ve Eşmen, Yıldırım'ın Mersin ziyaretlerinin Kent için verimli olduğunun altını çizdi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın Mersin'e gerekli önemi ve ilgiyi  gösterdiğini belirten AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin; Sayın Başbakanımızı özel bir organizasyonla karşılamanın gururunu yaşadık. Sayın Başbakanımız Mersin için gerekli özeni gösteriyor. Mersin için çalışıyoruz ve çabalıyoruz' dedi.

Yıldırım'ın Mersin'e gelişini değerlendiren AK Parti Mezitli Gençlik Kolları Başkanı Sercan Eşmen; Sayın Başbakanımızı karşılamak bizim için şereftir. Umarız Sayın Başbakanımızın Mersin'e gelişi verimli olur. Mersinimizin eksiklerinin giderilmesi için Sayın Başbakanımızın ve Bakanlarımızın Mersin ziyaretleri bizleri sevindiriyor' dedi.
 
Editör: Barış Köksal