Seçim sürecinde yoğun bir tempo ile çalışan AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin ve ekibi, seçim sonrası da vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor. AK Parti Mezitli İlçe binasında gerçekleştirilen ‘Halk Günü’ toplantılarında vatandaşları ağırlayan Başkan Gültekin, onlarca kişinin sorununa çözüm üretmeye çalışıyor.

‘Sadece seçim sürecinde değil, yılın 365 günü vatandaşlara hizmet için varız’ diyen Başkan Gültekin, ‘Bizler vatandaşlarımızın sorunlarına ve sıkıntılarına çözüm üretmek için varız. Sadece seçim sürecinde değil, yılın 365 günü vatandaşlarımız için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Genellikle kapımız işsizlik sebebi ile çalınıyor. Bizler de vatandaşlarımızın işsizlik sorununa çözüm üretme gayreti ile, personel ihtiyacı olan yerlerin tespitini yaparak yönlendirmeler yapıyoruz. Böylece hem işverenin hem de iş arayanın sorununa çözüm getirmiş oluyoruz. Mezitlilere hizmet etmek bizim görevimizdir. Bizler onlar için bu koltukta oturuyoruz. Mezitli’de 7’den 70’e insan ayırmadan hizmet etmek bizleri daha da güçlendiriyor ve azimle çalışmamızı sağlıyor’ şeklinde konuştu.

İlçe teşkilatının uyumlu bir şekilde çalıştığını dile getiren Başkan Gültekin, ‘İlçe teşkilatımız, gerek kadın kolları, gerek gençlik kollarımız, gerekse ana kademedeki arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Kurum ve kuruluşlarla, iş insanları ille esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla sürekli irtibat halinde bir çalışma sistemimiz var. Birlikte hareket eden bir teşkilata sahibiz’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal