Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan'ın Çeşmeli-Taşucu Otoyolu'na yönelik verdiği müjdeyi büyük bir sevinçle karşıladıklarını ifade eden Gültekin, "Bu konuda Bakanımız'a güvenimiz tamdı, daha çok çalışacağız" dedi.
 
Başkan İhsan Gültekin; 'Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun başlangıcı olan Çeşmeli Otoyolu kavşağından başlayıp Taşucu'nda son bulacak olan otoyol, Taşucu-Mersin-Adana-Gaziantep-Şanlıurfa arası otoyol bağlantısını sağlamış olacak. Böylece Şanlıurfa ile Taşucu arasındaki mesafe kısalacak. Dolayısıyla Çeşmeli-Taşucu Otoyolu, Mersin için büyük önem arz ediyor. Hem Mersin trafiği rahatlayacak hem de özellikle yerli turistin buraya ulaşması kolaylaşacak' dedi.
 
AK Parti olarak verilen tüm sözlerin arkasında duracaklarını belirten Gültekin; ‘Mersin için büyük bir şans olan Bakanımız Sayın Lütfi Elvan'a ve verdiği destekten dolayı Başbakanımız Binali Yıldırım'a teşekkürlerimi sunuyorum.  Genel seçim öncesinde verilen sözlerin yerine getirileceğini biliyorduk. Bakanımız'a güvenimiz zaten tamdı, dolayısıyla bizler için sürpriz bir karar olmadı.  Biz, AK Parti camiası olarak hiçbir zaman görevden ve hizmetten kaçmayacağız. Mersin'in gelişmesi ve hak ettiği konuma ulaşması için daha çok çalışacağız' şeklinde konuştu.
Editör: Barış Köksal