Mersin Büyükşehir Belediyesi Aşhane mutfağında hazırlanan ve 4 çeşit yemeğin sunulduğu iftar sofrasında yaklaşık 3 bin 500 kişi dualarla oruçlarını açtı. İftar öncesi alana gelen ve masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gülnarlıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Gülnar Mesire Alanında yapılan etkinlikte konuşan Kocamaz, her yıl düzenlenen Ramazan etkinliklerinde Gülnarlı vatandaşlarla buluşmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Dört yıldır sizlerle iftar sofralarında buluşuyoruz. İlk iftar soframızı 30 Mart öncesinde sizlerle paylaşmıştık. İnşallah sizlerle daha nice iftar sofralarında buluşacağız. Hepimiz Mersin için, Gülnar için çalışıyoruz. Huzuru ve refahı sağlamak için gayret gösteriyoruz. Biz çalışmaya sizler de bize dua etmeye devam ettikçe, bu kent yaşanabilir hale gelecek” dedi.

Ramazan etkinlikleri kapsamında iftar sonrasında sahneye çıkan Kenya Akrobasi Grubu ve ateş şovu yoğun alkış alırken, sanatçı Davut Can Akyüz, Gülnarlılara türkü dolu bir gece yaşattı. Gecenin sonunda sahne alan şair Ahmet Coşkun ve sanatçı Selami Durmuş tarafından hazırlanan ‘Biz Türkiye’yiz’ konseri ise geceye damgasını vurdu.
 
Editör: Barış Köksal