Manisa deplasmanının, kendileri açısından önemli bir karşılaşma olduğunu ve sahaya puan almak için çıktıklarını kaydeden Kahramanlı, "İlk yarı bütün oyunu biz oynadık. Rakip kalemize bile gelemedi. 2-1 öndeydik. İlk yarının sonlarına doğru seyirci futbolcuları tahrik etti. Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki, futbolcu akıllı olmalı, tahriklere gelmemeli. Bu mağlubiyette oyuncuların acemiliği olduğunu düşünüyorum" dedi.
Manisa'da saha içinde olmaması gereken olayların yaşandığına dikkat çeken Kahramanlı, "Bu olaylar sırasında Lawal'ın seyirciye karşı bir hareketi olmuş ve ikinci sarı kartla oyun dışı kaldı. Tabi sonrasında demoralize olduk ve yüzde 80 kazandığımız maçı verdik. Tabi ki maç kaybedilebilir ama böyle olmamalıydı. Rakibe altın değerinden 3 puan verdik. Demek ki futbolda bunlar olabiliyor. O nedenle tekrar ifade etmek istiyorum; futbolcu bu tür oyunlara gelmeyecek, tahriklere kapılmayacak. Kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu.
Artık bundan sonra önlerine bakacaklarını, bir maç kaybetmenin kendilerini hedeflerinden alıkoyamayacağını ifade eden Kahramanlı, "Önümüzde kat etmemiz gereken uzun bir yol var. Bunu iyi değerlendirmek gerek. İyi bir takımız, hata yapmamak lazım, oyunlara gelmemek lazım. İnanıyorum ki, futbolcularımız Kahramanmaraşspor maçında bunun telafisini yapacaklar" şeklinde konuştu.
Kahramanlı, bugüne kadar hiçbir futbolcuya ceza vermediklerini de belirterek, Lawal'ın uyarılacağını, gerekirse ceza da verilebileceğini sözlerine ekledi.
Editör: Barış Köksal