Hyundai Assan Başkanı Mong Hyun Yoon, Hyundai Assan Genel Müdür Önder Göker ve diğer üst düzey Hyundai Assan yetkilileri ile birlikte Hyundai Derya Otomotiv'i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
 
Hyundai Assan Başkanı Sayın Mong Hyun Yoon, Hyundai Türkiye Turu organizasyonu kapsamında ilk bayi olarak Derya Otomotiv'e ziyaret gerçekleştirerek bu coşkuya şahit oldu.
 
Hyundai Başkanı Yoon'un yaptığı incelemeler neticesinde Derya Otomotiv'in dünyada örnek gösterilmesi gereken bir plaza olduğunu vurguladı. Tamamen profesyonel bir ekibe sahip olunduğunu belirten Yoon, 'Hyundai Derya, ekibi ve plazasıyla pozitif bir enerji yayıyor. Güçlü bir araba markası olmasının yanı sıra dünyada 5 bin tane bayisi olan Hyundai'nin bir parçası olan Derya Otomotiv bayilerimiz arasında dünyaya örnek gösterilecek bir bayidir' dedi.
 
Dünyada vazgeçilmez bir marka olan Hyundai'nin yeni araçlarını tanıtan Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, Yeni Elentra ve Tucson'un performans olarak çok başarılı olduğuna vurgu yaparak, 'Hyundai şuana kadar hiçbir araba markasının cesaret edemediğini gerçekleştirerek, Elentra modellerinde bir garanti uygulamasına gitti. Müşterilerimiz yeni Elentra model araçlarda garanti seçeneklerini kendileri belirleyebiliyor' dedi.
 
Etkinliğe katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Derya Otomotiv'in Mersin ve Mezitli için güçlü bir değere sahip olduğunu, başarılı çalışmalara imza attığını belirtti. Başkan Tarhan, aynı zamanda Kore'de bir kardeş şehir belirlenerek Türkiye ve Kore arasındaki bağların güçlenmesi adına Mersin'e bir kardeş şehir olma teklifi yaptı.
 
Hyundai Derya Otomotiv'de araç teslimatına şahitlik eden Hyundai Assan Başkanı Mr.Yoon, keman eşliğinde gerçekleştiren teslimatın çok hoşuna gittiğini belirtti ve araç sahibine Hyundai markasını tercih ettikleri için teşekkürlerini sundular.
 
Euro 2016 Cup'a sponsor olan Hyundai'nin özel topları ile penaltı atışları gerçekleştirildi. Penaltı atışlarında Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan kıyasıya mücadele verdi. Etkinliğin ardından katılımcılara Hyundai Euro 2016 Cup toplarından verildi.







Editör: Barış Köksal