Cumhuriyet Halk Partisi'nin geçtiğimiz ay yapılan eğilim yoklamasında en yakın ada adayına 1345 oy fark atarak birinci seçilen CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Çamak, bünyesinde www.cukurovaexpres.com'u da barındıran Burak Karataş Medya'yı ziyaret etti..

Yerel medyanın önemini bildiğini ve bundan dolayı da seçimler öncesinde yerel medyaya ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Çamak, 'www.cukurovaexpres.com'u yakından takip ediyorum.. Her gün sizlerden gelen mailler sayesinde Mersin'de yaşanan olaylardan haberdar oluyoruz.. Bu uygulamanız başta olmak üzere çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum' dedi..

CHP MERSİN'DE BİRİNCİ PARTİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Mersin'de birinci parti olduğunu ifade eden Hüseyin Çamak, 'Cumhuriyet Halk Partisi Mersin'de her geçen gün ciddi bir yükseliş grafiği gösteriyor.. Mersin'in genel yapısına bakıldığı zaman CHP'nin belli bir ağırlığı var; bir de bunun üzerine hem genel merkezimizin ve Genel Başkanımız Kemal Kılaçdaroğlu'nun vatandaştan büyük karşılık gören seçim propagandası, hem de mevcut hükümetin yanlış politikaları eklenince CHP'nin oylarında büyük bir yükseliş olacağını umuyoruz' dedi..

'HOŞGELDİNİZ SAYIN VEKİLİM'

Hüseyin Çamak'ı, 'Hoşgeldiniz Sayın Vekilim' diye karşılayan Burak Karataş ise, 'Mersin'deki eğilim yoklamasında gösterdiğiniz başarı yıllardır insan üzerine yaptığınız birikimin bir sonucu olarak karşımıza çıktı.. Artık bizim beklentimiz sizi Ankara'da milletvekili olarak görmek.. Kontenjan adayı olarak birinci sıra gösterilse bile sizi ikinci sırada görmeyi umut ediyor, genel merkezin de parti tabanının seçimine saygı duyacağını tahmin ediyoruz.. Mecliste sizin gibi Mersin'in içinden çıkıp gitmiş, elimizi sıkmış, bir şekilde milletvekilliği öncesinde tanıdığımız, Mersin'in sorunlarına hakim insanları vekil olarak görmek istiyoruz.. Mersinli'nin en büyük isteği ve arzusu bu.. Biz Mersin'in yollarını, sokaklarını, Mersin'de yaşayanları tanımayanları mecliste vekilimiz olarak görmek istemiyoruz' dedi..

Editör: Barış Köksal