Tuna, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde düzenlediği toplantıda, Kurban Bayramı süresince büyük bir azimle çalışan tüm personeline teşekkür etti. Belediye olarak Kurban Bayramı'nda 3 satış ve 29 kurban kesim yeri hazırladıklarını hatırlatan Tuna, Mersin genelinde en çok Toroslar’da kurban satış ve kesimi yapıldığına dikkat çekti. Kurban Bayramı boyunca Toroslar halkının ve Mersin’in tüm merkez ilçelerinden gelen vatandaşların kurban kesim ve satış yerlerindeki düzen ve hijyenden memnun kaldıklarını dile getiren Tuna, bu doğrultuda özveriyle çalışan temizlik personeline teşekkür etti.
Programa eşi Aydan Tuna ile katılan Başkan Hamit Tuna, "Mersin merkezde en fazla küçükbaş ve büyükbaş kurban satışı ve kesimi yapılan bölge Toroslar’dır. Yenişehir, Akdeniz, Mezitli ve ilçemizden gelen vatandaşlarımız hazırladığımız alanlarda temizlik personelimizin yürüttüğü çalışmalardan ve performansından çok memnun kaldılar. Oluşturduğunuz gayretli çalışma neticesinde vatandaşlarımızdan hiçbir sıkıntı almadan iyi ve huzurlu bir bayram geçirdik. Allah nice bayramları bir arada geçirmeyi bizlere nasip etsin. İlçemizin daha temiz ve daha yaşanabilir bir kent olması için hep birlikte el ele çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin moral ve motivasyonu da bizim için çok önemlidir" dedi.

Başkan Tuna, konuşmasının ardından, personeline ve ailelerine tatlı ikramında bulunurken, belediye personeli ve aileleri ise kendilerine olan sıcak yaklaşımlarından dolayı Başkan Hamit Tuna’ya teşekkür ettiler.
Editör: Barış Köksal