16 Nisan'da Türkiye'nin kaderini belirleyen Referandum sonucu yüzde 51.4 olarak 'Evet' oyları ile sonuçlandı. Referandum çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdüren Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Yükselgüngör, 'Türkiye doğru kararı verdi. Artık Türkiye daha güçlü' ifadelerini kullandı.

'17 NİSAN SABAHI TÜRKİYE İÇİN MİLATTIR'

16 Nisan tarihinde milyonlarca kişi sandık başına giderek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne ilişkin Evet-Hayır oyu kullandı. Sandıktan çıkan sonucun Evet yönünde olacağını beklediklerini belirten Yükselgüngör;'Her zamanki gibi yine istikrar kazanmıştır. Devletimiz ve Milletimiz için en doğru kararı Türk milleti vermiştir. Ülkemiz üzerinden kirli oyunlar oynayan dış güçlere karşı en güzel cevap sandıktan 'Evet' çıkması olmuştur. Türkiye artık yoluna daha emin adımlarla yürüyecektir. Bizler iş insanları ve siyasetçiler olarak ülkemize ve devletimize her zaman güveniyoruz. Yaptığımız yatırımlarla ve sağladığımız istihdamla kentimize ve ülkemize destek olmaya devam edeceğiz. Biz inanıyoruz ki başkanlık sistemi bu ülkenin kaderini olumlu yönde değiştirecektir. 17 Nisan sabahı Türkiye için bir milattır' dedi.

Sandık başına giden Mersinlilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Yükselgüngör; 'Mersinlli hemşehrilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vatan için Türkiye geneli olsun, Mersin olsun her bir vatandaşımız hür iradesi ile sandık başında kararlarını verdi. Referandum süreci boyunca AK Parti Mersin İl Başkanlığı başta olmak üzere, AK Parti Mezitli İlçe Başkanlığı'na ve diğer ilçe teşkilatlarımıza, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımıza, bu dava için gecesini gündüzüne katarak yoğun bir tempo ile çalışan tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.
Editör: Barış Köksal