Ümit Yıldız İnşaat Şirket Müdürü Ercan, Mersin'deki inşaat sektörünü değerlendirerek, önümüzdeki yıllarda Davultepe bölgesinin yatırım açısından büyük bir ivme yakalayacağının altını çizdi. Davultepe bölgesine yaptıkları yatırımla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ümit Yıldız İnşaat, proje üretmeye hız kesmeden devam ediyor. 

Davultepe ve Mezitli bölgesinin yatırım ve yaşam alanı açısından bulunmaz bir lokasyon olduğunu vurgulayan Ercan, 'Mezitli'nin Davultepe mahallesinde yapılan yatırımlar oldukça verimli yatırımlar olacaktır. Yapılan inşaatlar hem yatırımcıyı hem de firmayı memnun edecek. Biz proje üretirken sadece projenin genel yapısına bakmıyoruz. Lokasyon bir proje için oldukça önemlidir. Mersin'in genel yapısına bakacak olursak, yıllardır gözlemlediğimiz batıya doğru kaymadır. Bundan 10 yıl öncesine kadar Mezitli bölgesi tercih edilen bir bölge değildi. Şimdi baktığımızda Mersin'in en gözde yatırım bölgesi Mezitli oldu. Bu da Mersinli vatandaşların yavaş yavaş batıya kaydığını gösteriyor. Davultepe'nin şuan ki konumuna bakacak olursak yolun altında kalan kısım deniz huzurunu, yolun üst tarafında kalan kısım ise dağlardan gelen ferahlığı evinizde hissettiriyor.  Biz de bunu göz önünde bulundurarak Davultepe bölgesinin yatırımda büyük bir ivme yakalayacağını düşünüyoruz' dedi.

Her kesimin ev sahibi olmayı hak ettiğini belirten Ercan, yapılan projelerin orta gelir düzeyindeki insanlara da hitap edilecek şekilde inşaa edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Yaptıkları projeleri sosyal sorumluluk olarak da adlandıran Ercan, 'Ümit Yıldız ve Hakan Ercan İnşaat, projelerini her zaman sosyal sorumluluk mantığı ile inşaa edecektir. Çünkü ülkemizde her kesim ev sahibi olmayı hak ediyor. Biz doğru yatırımları insanlarımıza kazandırırsak Mersin'deki inşaat sektörü çok daha farklı yerlere gelecektir. Firmamız bu mantıkla proje üretmeye devam edecektir' ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal