Anıl Gürsoy tarafından Mersin Marina’da hizmete açılan Gürsoy Eczanesi, Mersinli iş insanlarını ve sağlık sektörünü bir araya getirdi.

Medikal ürünlerin yanı sıra doğal bakım ve kozmetik ürünleri ile de ön plana çıkan Gürsoy Eczanesi görkemli bir açılışla Mersin Marina’da hizmet vermeye başladı.

Günde binlerce kişinin ziyaret ettiği Mersin Marina’da medikal anlamdaki boşluğu doldurmak amacı ile Gürsoy Eczanesi’ni faaliyete geçirdiklerini belirten Anıl Gürsoy, ‘Mersin’de günde binlerce kişinin giriş çıkış yaptığı alanda eczane eksikliğini fark ederek, halkın ihtiyaçları doğrultusunda girişimde bulunduk. Eczanenin her an her yerde olması ve ihtiyaca anında yanıt vermesi gerekiyor. Sadece medikal ilaç bazında değil, kozmetik ve doğal bakım ürünleri ile geniş bir medikal dünyası kurduk. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan Mersin’in değerli iş dünyasına ve dostlarımıza teşekkür ederiz’ dedi.

Mersin’de bakımına önem veren iş adamları ve iş kadınları tarafından en çok ilgiyi doğal bakım ürünleri gördü.  Açılış sonrası alışveriş yapan davetliler, keyifli anlar yaşadı.

Editör: Barış Köksal