Sertifika töreninde konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kursiyerlere bol kazanç ve başarı dileklerinde bulunurken, kursların devam edeceğini müjdeledi.

Belediye ve KOSGEB ortaklığında ikincisi tamamlanan bu kursların Erdemli’de uzun yıllar devam edeceğini söyleyen Tollu, “İnsanlara hizmet etmek çok güzel. Biz yaptığımız hizmetleri büyük bir arzu ve heyecanla yapıyoruz. Semeresini aldıkça da gururlanıyoruz. Erdemli’yi başarıya ulaştırabilmek için çok çalışmalıyız. Bunu hep birlikte yapmalıyız. Sizlerin de Allah’ın izni ile devletine vergi veren, yanında eleman çalıştıran işletmeler olarak adınızı Erdemli tarihine yazdırmanızı temenni ediyoruz. Sertifikalarını alan genç girişimci arkadaşlara bol kazanç ve başarılar diliyorum" dedi.

Erdemli Belediyesi olarak, kurslara her zaman önem verdiklerini altını çizen Tollu, bugüne kadar açtıkları birçok kursta binlerce vatandaşı mezun ettiklerini dile getirdi. Bu yıl, kendi işyerlerini kurmak isteyen girişimci adaylarına yönelik olarak KOSGEB ile ortaklaşa açmış oldukları girişimcilik kurslarının ikincisini tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tollu, bundan sonrası için de bu tür nitelikli kursları açmaya devam edeceklerini müjdeledi. Kursların toplumun gelişmesi noktasında önemli bir yeri olduğunu belirten Tollu, bu sayede hem ülke ekonomisinin gelişmesi hem de iş istihdamına katkıda bulunduklarını vurguladı.

Tollu, "Evde boş boş oturmak yerine, hem kendinize hem de milli ekonomiye katkı sağlama çabanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. İstek ve gayret sizden, maddi manevi her türlü destek te bizden” diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında kursiyerlere sertifikaları Başkan Tollu tarafından verildi.

Editör: Barış Köksal