Cumhur İttifakı’nın destekçilerinden Alpha Grup Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Hallaç, ‘Adil bir seçim yarışı demokrasiyi ayakta tutar, demokratik bir seçim için herkes oy kullanmalıdır’ diyerek vatandaşlara oylarını kullanmaları yönünde çağrıda bulundu.

Hallaç, yerel ve merkezi yönetimlerin uyumlu olması açısından Cumhur İttifakı’nın Mersin’e artı değerler katacağını belirterek, ‘Cumhur İttifakı adaylarımızın azim ve kararlılık çerçevesinde yaptığı çalışmalara şahit olduk. İstikrar iş dünyasının vazgeçilmez unsurlarından biridir. İstikrarın sağlanması için yerel ve merkezi yönetimlerin uyum içerisinde olması iş dünyasını olumlu yönde etkileyecektir. Bu sebepten dolayı Cumhur İttifakı’nın desteklenmesi Mersin’in kalkınmasındaki en büyük etkenlerden biri olacaktır’ dedi.

Mersinlilere oy kullanmaları yönünde çağrıda bulunan Hallaç, ‘Adil bir seçim yarışı demokrasiyi ayakta tutan en büyük unsurlar arasındadır. Seçimler demokrasinin temelini oluşturur. Bu sebepten dolayı Mersin’de her birey sandığa giderek oy kullanmalıdır’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal