Medical Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası B. Grubu 5. maçında sahasında ağırladığı Mersin İdman Yurdu’nu 4-2 mağlup ederek puanını 9’a yükseltti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bu akşam kazanmanın çok önemli olduğunu belirterek, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Kazanmanın önemine değinen Özdilek, “Bizim için kazanmak önemliydi bunu başardığımız için çok mutluyuz. Grubumuzdaki yarınki Trabzon- Eskişehir maçının sonucu da önemli. Yarınki sonuca göre 3 takımda potanın içinde olacak. Biz kendi işimizi yaptığımız için mutluyuz. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Erken gelen gollerle maç koptu. 20 günde 7 maç oynadık. Bugün en önemli şey kazanmaktı. Yarın karşımıza ne çıkacak bilmiyoruz. Kazanmak tekrar güven kazanma anlamında önemliydi. Cumartesi akşamki maçı da kazanarak yolumuz deva etmek istiyoruz” dedi.

Kırımız-beyazlı futbolculardan Diarra, 3 puan aldıkları için sevinçli olduklarını kaydederek, ligde ve kupada zorlu bir süreçten geçtiklerini söylerken, Zizic de bugün kazanmanın önemine değinerek, “İlk yarıda attığımız gollerle maçı kazandık. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz” açıklamasında bulundu.

MERSİN CEPHESİ

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak, skoru önemsemediklerini ifade ederek, “Sahadaki oyuncularımdan gelecek adına çok net mesajlar aldım. Oyunun başında iki gol yedik ve toparlanamadık. Oyuncularımı gösterdikleri gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Antalyaspor’a başarılar diliyorum” diye konuştu.

Mersinli futbolcu Can, ligde zorlu bir süreçten geçtiklerine dikkati çekerek, “Kupaya o kadar önem vermiyoruz. Bizim için önümüzdeki en önemli maç Eskişehir maçıdır. Ligde seri galibiyetler alarak düşme potasından çıkmak istiyoruz” dedi.

Mersinli futbolcu Nurullah, maça iyi başlayamadıklarını belirterek, “Oyunu dengelesek de onlar daha avantajlıydı. Bizim için lig daha önemlidir. Ligde yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Barış Köksal