Güney ve Güneydoğu Genç İş Adamları Federasyonu Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu, Mehmet Serkan İzol başkanlığında, GİAF Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Erhan Özmen’in katılımı ile Gaziantep Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu ile bir araya geldi. Toplantıda, Güney ve Güneydoğu İş Adamları Derneği’nin yol haritası belirlenerek, Türkiye ekonomisi, yaşanan terör olaylarının ticarete etkileri ve hayata geçirilmesi gereken projeler konuşuldu. 

Toplantıda konuşan Başkan İzol, ‘Gaziantep Girişimci İş Adamları Derneği bizim için her zaman bir güçtür. Mersin Girişimci İş Adamları Derneği olarak, Gaziantep Genç İş Adamları Derneği’nden esinlendik ve bu yüzden GAGİAD ile güçlü bir bağımız var. Biz GAGİAD’ı hiçbir zaman sıradan bir dernek olarak görmedik, aksine bütün etkinliklerimizde arkamızda oldukları için GAGİAD üyelerine ve Yönetim Kurulu’na teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

Güney ve Güneydoğu Genç İş Adamları Federasyonu Başkanı Mehmet Serkan İzol, iş dünyası olarak ülkenin içerisinde bulunduğu durum karşısında bıkkınlık göstermeyeceklerini, yılmayacaklarını ve yatırımlara tüm hızıyla devam edeceklerini belirterek, ‘Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. Ülkemiz içerisinde bulunduğu sürecin üstesinden gelebilecek yapıya sahiptir. İnanıyorum ki 2016 yılı içerisinde ülkemizde sükûnet hâkim olacak ve terör olayları son bulacaktır. Bizler iş dünyası olarak ülkemize olan inancımızı koruyor,  gelece umutla bakıyoruz. Yatırımlarımıza ara vermeden devam edecek, istihdam, ihracat oranlarını arttırabilmek adına elimizden geleni yapacağız’ dedi.
Gaziantep Genç İş Adamları Derneği’nin yeni yönetimini tebrik eden İzol, GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Bora Tezel’e yeni görevinde başarılar diledi. 

Toplantıda alınan karar sonrasında 27 - 28 - 29 Mayıs tarihlerinde Mersin’de GİAF üye derneklerinin katılımı ile bölgelerinde başarılı olmuş işadamlarının da konuşmacı olarak katılacağı bir organizasyon gerçekleştirilmesine karar verildi.
Editör: Barış Köksal