Işık mesajında, gençlere seçilme hakkı vererek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün duyduğu güveni ve millet hakimiyetinin geleceğin çocukları ile gençlerin elinde olduğunu ifade etti.
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 97. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı yeniden gururla kutladıklarını belirten Işık, "Milletimizin umut çiçeği olan çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu yaşaması, çağın gereklerinden ziyadesiyle istifade etmesi, donanımlı ve yetenekli bireyler olarak yetişmesi hepimizin ortak gayesi olmalıdır" dedi.
 
''EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR''
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ifadesinin ışığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin 97. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamanın sevincini doyasıya yaşadıklarını dile getiren Memoil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Işık mesajında, ''Bağımsızlığa götüren yolda necip milletimizin azim ve kararlılıkla başlattığı var olma mücadelesinin en son adımı bu kutlu günde atılmış ve ulusal egemenliğimizin tescillendiği 23 Nisan günü, Aziz Atatürk tarafından ‘Milletimizin aydınlık geleceği ve omuzlarında demokrasiyi yükseltecek nesil’ olarak görülen çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir'' diye konuştu.
 
"ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ"
 
Çocukların geleceğin teminatı olduğuna vurgu yapan Işık,“Bu önemli günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anarken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına ve bütün insanlığa barış, refah ve huzur getirmesini diliyor, aziz halkımıza en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
 
Editör: Barış Köksal