Forum Mersin’de Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerden 'Aşk Pastanesi', damak tadına düşkün Mersinli ziyaretçilerin yüzünü güldürecek. 12-13 Şubat tarihleri süresince Forum Mersin’de kurulacak olan Aşk Pastanesi, renkleri ve tasarımıyla bir görsel şölen oluştururken, pastanede gerçekleştirilecek kurabiye süsleme, çikolata yapımı ve muffin süsleme atölye çalışmaları da çiftlere oldukça keyifli ve verimli zaman geçirtecek.

Hazırladıkları tatlıları Forum Mersin tarafından özel olarak yaptırılan şık karton kutularla sevgililerine şık bir şekilde hediye etme fırsatı bulacak olan ziyaretçiler, etkinlikte özel tasarımlı önlükler giyecek ve kendilerini Aşk Pastanesi’nin bir parçası gibi hissedecek. Mersinliler etkinlik sayesinde, hem göze hem de damağa hitap eden kurabiyeler, muffinler ve pastalarla sevgililerinin kalbini bir kez daha fethedecek.

Forum Mersin Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında, çiftlerin oldukça ilgisini çekecek bir diğer etkinlik ise 'Aşıklar Köprüsü' olacak. 12-13 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek Aşk Köprüsü etkinliğinde, çiftler sevgililerinin adını özel hazırlanmış kartlara yazarak kilitlerle köprüye asacak. Etkinlik sayesinde aşklarını ölümsüz kılma fırsatı yakalayan çiftler, astıkları kilidin fotoğrafını #forummersindeask etiketiyle paylaşarak fotoğrafın magnetini hediye alabilecek. Özel olarak hazırlanacak arka plan önünde fotoğraf çektiren çiftlere bu günün anısına fotoğraflarının basıldığı magnetler hediye edilecek.
Editör: Barış Köksal