Bu yıl Sevgililer Günü hediyesini seçmek için Mersin’in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin’e gelen herkes, anında sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak. 13-20 Şubat tarihleri arasında aynı gün içinde 150 TL ve üzeri alışveriş yapanları, Kazı – Kazan kampanyasının birbirinden güzel hediyeleri bekliyor.

Sevgililer Günü alışverişi yaparken televizyondan mobil şarj cihazına, küçük ev aletlerinden hediye çeklerine kadar pek çok sürpriz hediyeden birine sahip olmak isteyen herkes, Forum Mersin’e davetli. 13 - 20 Şubat 2018 tarihleri arasında aynı gün içinde Forum Mersin’den 150 TL ve üzeri alışveriş yapanların katılmaya hak kazanacağı Kazı-Kazan kampanyası, hediye seçme keyfinize keyif katacak. 

Alışveriş fişlerinin Forum Mersin’deki kampanya kayıt noktasına ibrazıyla çekilebilecek Kazı – Kazan kartları, anında sürpriz hediyelerden birine sahip olma imkanı sunuyor. Hem sevdikleriniz için unutulmaz bir hediye seçmek hem de alışveriş keyfinize kazanç katmak için Forum Mersin’e davetlisiniz!

Editör: Barış Köksal