Forum Mersin, bu yıl Türkiye genelinde 5.’si düzenlenen 'Forum Fashion Week' kapsamında, ünlülerin katıldığı defileler ve sohbetlere, indirimle dopdolu 'Alışveriş Gecesi’ne ve sürpriz bir çekiliş kampanyasına ev sahipliği yaptı. Forum Fashion Week kapsamında, Forum Mersin’de ünlü sunucu ve oyuncu Özlem Yıldız’ın katıldığı özel bir söyleşi gerçekleşti. Özlem Yıldız, sezon trendlerinden söz ederken, güzel giyinmek için verdiği ipuçları özellikle kadın takipçilerinden yoğun ilgi topladı.

Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında, mini bir konser veren Ayşe Hatun Önal, özellikle yaza damgasını vuran şarkısı ‘çak bir selam’ ile Forum Mersin’i hareketlendirdi. Önal, konser bitiminde hayranlarının isteğini geri çevirmedi ve takipçileriyle bol bol fotoğraf çektirdi. Forum Mersin ziyaretçilerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikler, özel indirimlerle dopdolu 'Alışveriş Gecesi' ile sürdü.

Forum Mersin, Forum Fashion Week ile moda fırtınası estirirken, çekiliş kampanyasıyla bir şanslı çifte de Avrupa’nın moda başkenti Paris’e seyahat hediye edecek. 12 Ekim’e kadar Forum Mersin’de toplamda 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, çekiliş sonunda eşi ya da bir arkadaşıyla birlikte Paris’e seyahat fırsatı yakalayacak.
Editör: Barış Köksal