Modern fizik tedavi ve rehabilitasyon teknolojisini uzman kadrosu ile birleştiren Fizyomed, 2016 yılından bu yana yeni hizmet binasında hasta kabulüne devam ediyor. 

YENİ FİZYOMED BİNASI

Yeni Fizyomed binası, toplam 3650 metrekare kapalı kullanım alanı olan tıp merkezimiz 2 katı bodrum katı olmak üzere 7 kattan oluşmaktadır.

Çevreye duyarlı ve akıllı bina teknolojisi ile donatılan bina, hastaların her türlü konforu ve rahat iletişimi düşünülerek, ferah bekleme salonları ve tedavi üniteleri dizayn edilerek Türkiye’de örnek tıp merkezi oldu.

Binada ısıtma ve soğutma sistemleri VRF üniteleri ile sağlanmaktadır. Giriş lobisi ve kat lobileri ergonomik oturma grupları ile hasta ve refakatçileri için düzenlenmiş, giriş ve çıkışlarda geniş mekanlar yaratılmış, böylelikle hem ana giriş hem de diğer katlarda halkla ilişkiler bölümüne rahat ulaşımı sağlanıyor.

TEDAVİ ALANLARI
Kurulduğu günden bu yana hasta memnuniyetini üst seviyelerde tutmayı hedefleyen Fizyomed, Medikal Masaj, Manuel Terapi ve Manipulasyon, Pediatrik Rahatsızlıklar ve Rehabilitasyonu, Romatizmal Rahatsızlıklar ve Rehabilitasyonu, Nörolojik Rahatsızlıklar ve Rehabilitasyonu, Ortopedik Rahatsızlıklar ve Rehabilitasyonu, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Topuk Dikeni Proloterapisi, Omuz Proloterapisi, Dirsek Proloterapi, Boyun Ağrısında Proloterapi, Bel Ağrısında Proloterapi, Diz Proloterapi, Bel ve boyun fıtığı tedavisi, yüksek yoğunluk lazer, nörolojik rehabilitasyon, felç, serebral palsi rehabilitasyon, kireçlenme – eklem ağrıları, kuru iğneleme, nöral terapi, CGF- PRP, Lenf ödem tedavisi, diyet ve beslenme, ozon ve mezoterapi, Robotik Antalgıc Trak, sinir ve spor yaralanmaları, yürüyüş ve denge bozuklukları gibi birçok alanda faaliyet gösteriyor.

Editör: Barış Köksal