Belediyeden yapılan açıklamada, Batısandal Mahallesinde sene başında başlatılan kapsamlı çalışmalarda sona yaklaşıldığı bildirildi. Açıklamaya göre, mahalle meydanının yapımı tamamlanırken, okul binası boyandı, Çanakçı mevkiinde de asfalt hazırlığı tüm hızıyla sürüyor. Parke ve ağaçlandırma çalışmalarının da devam ettiği mahallede, belediye marangozhanesinde üretilen ahşap otobüs durakları da tamamlandı.

Yapılan mahalle meydanını ve diğer çalışmaları yerinde inceleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye ekiplerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yapılan tüm hizmetlerin Erdemlili vatandaşların ferah bir yaşam sürdürebilmesi adına gerçekleştirildiğini belirten Başkan Tollu, söz verdikleri hizmetleri fazlasıyla yapacaklarını ifade etti.

Batısandal Mahallesine verdikleri hizmet sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Tollu, yapılan hizmetlerin Erdemli’yi hak ettiği noktaya en kısa sürede çıkaracağını dile getirdi. Erdemli’nin her alanda en iyi hizmeti almayı hak ettiğini vurgulayan Başkan Tollu, “Hak edilen bu hizmeti ulaştırmak için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Editör: Barış Köksal