Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan Başkan Tollu, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik anlamına geldiğini vurguladı. İslam ve Türk alemi ile tüm vatandaşların mübarek Ramazan Bayramını kutlayan Tollu, Ramazan ayını geride bıraktıklarını ifade ederek, daha nice Ramazanlara hep birlikte kavuşmayı temenni ettiklerini kaydetti. Tollu, vatandaşlardan, bu bayram günlerinde zulüm altında sıkıntı çeken Müslümanlar için dua etmeyi unutmamalarını da istedi.
Erdemli Belediyesi olarak Ramazan Bayramı’nda 7/24 hizmete devam edeceklerinin altını çizen Tollu, “Vatandaşımız bize her an ulaşabilir ve hizmet ihtiyacını bildirebilir. Ekiplerimiz bayram süresince de göreve hazır vaziyette bekleyecek” dedi.
Ramazan ayı boyunca belediye olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya çalıştıklarını belirten Tollu, her akşam iftar çadırında vatandaşlara yemek verdiklerini, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketi yardımında bulunduklarını, bu konuda muhtarlarla birlikte hareket ettiklerini ifade etti.
Editör: Barış Köksal