Erdemli Belediyesi, Limonlu Mahallesi’nde bulunan 24 kişilik kapasiteye sahip tam teşekküllü spor tesisini hizmete açmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Sezona yetiştirileceği bildirilen Limonlu spor tesisini bu sene Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan Erdemli Belediyespor Futbol Kulübü’nün kullanacağı kaydedildi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Tollu, Erdemli’yi sporun tüm alanlarına hitap eden bir spor şehrine dönüştürmek için çalıştıklarını ve projeler geliştirdiklerini ifade etti. Limonlu Mahallesi’nde hizmete açılacak tesisin Erdemli’nin spor turizminde de iddialı olduğunun bir göstergesi olduğunu dile getiren Tollu, daha önce Limonlu Belediyesi tarafından yaptırılan tesisin yenileme çalışmalarından sonra 24 kişi kapasiteli yatakhane, soyunma kabinleri, dinlenme alanları ve antrenman sahasıyla tam teşekküllü bir şekilde hizmet vereceğini belirtti.

Erdemli sınırları içerisindeki tüm spor sahalarına bakım ve onarım yaptıklarını aktaran Tollu, “Erdemli’de yaşayan vatandaş spor yapmak istediğinde kendi mahallesinde tüm spor ihtiyacını giderebilecek. Her mahalleye bir spor tesisi yapıp vatandaşın hizmetine sunacağız. Bugüne kadar eskiden köy olarak tabir edilen 25 mahallemizde parklar ve spor alanları yaptık. Erdemli turizm şehri olacaksa bu sadece yaz sezonuyla sınırlı kalamaz. Bunun için turizmin tüm alanlarına hitap eden tesisler yapmalıyız. Fakat ilk olarak hedefimiz, bugüne kadar sporla tanışmamış insanlarımızdır. Bugüne kadar köylerinde oyun parkı, meydanı, spor alanı, futbol sahası olmayan mahallelerimiz vardı. Hiç olmayan mahallelerimize öncelik vererek bu tesisleri vatandaşlarımıza armağan ettik. Sırasıyla tüm mahallerimizde bu tür çalışmalarımız olacaktır. Ayrıca ulusal ve uluslararası alanda kaliteyi yakalayabilmek için her alanda hizmetlerimizi sıralıyoruz. Hiçbir mazeretin arkasına sığınmıyoruz. Erdemli Belediyesi olarak gözümüzü yükseklere diktik ve hedeflerimize ulaşabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Erdemli Belediyespor Futbol Kulübü Başkanı Hasan Mercan da Başkan Tollu’ya her zaman yanlarında olduğu ve sporun destekçisi olduğu için teşekkür etti.

Editör: Barış Köksal