Erdemli Belediyesi sahil bandında yeniliklerini sergilemeye devam ediyor. Daha önce Yörük çadırlarından oluşan işletmeleri ve Yörük göçünü canlandıran bitkileri halkın beğenisine ve hizmetine sunan Erdemli Belediyesi şimdi de yaptığı estetik giriş kapılarını halkın hizmetine sundu. 
Çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’ye yakışan ve vatandaşın beğendiği estetik görünüme katkı sunan yapıtları ilçenin değişik yerlerinde sergilemeyi planladıklarını söyledi. Erdemli sahil bandının Erdemli’nin aynası olduğuna vurgu yapan Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Erdemli Belediyesi olarak şehrimizin estetik açıdan güzel bir görünüme kavuşması için geçen yıldan itibaren sahil temizleme ve düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Sahillerimizi yeniden dizayn ederek, Erdemli sahillerini vatandaşın beğenisine sunuyoruz. Ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde şimdi hizmete sunduğumuz eserler de ortaya çıkıyor. Her şey Erdemli için yapılıyor.”

Göze ve gönle hitap eden ve adından övgüyle söz ettiren bir Erdemli için uğraştıklarını söyleyen Tollu, yapılan hizmetleri milli değerlerimize bağlı kalarak yaptıklarının altını çizdi. Yapılan çalışmaların bundan sonrada süreceğini kaydeden Tollu, bu çalışmaların Erdemli için yapıldığına bir kez daha dikkat çekerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Editör: Barış Köksal