Erdemli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ilçede bulunan bazı okullarda boya badana işi yapan belediye ekipleri, okul ayrımı yapmadan gelen talepler doğrultusunda Aslanlı Mahallesi'ndeki ortaokulun tadilat ve boya-badana işlerini gerçekleştirdi.


Öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yapmaya devam edeceklerini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Ekiplerimiz tüm okulların hizmet isteklerini istisnasız yerine getiriyorlar. Biz görevde olduğumuz süre içinde bu hizmetlerimiz aynı çizgi üzerinde devam edecek” dedi.


Erdemli tarihinde okullara yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini savunan Tollu, hizmetlerin tüm öğretmenleri, öğrencileri ve velileri memnun ettiğini, çünkü kendilerinin bu konuya çok büyük önem verdiklerini söyledi.


Eğitimin her zaman için desteklenmesi, geliştirilmesi için bu çalışmalarını yerine getirdiklerini kaydeden Tollu, eğitim ortamının rahat olması için belediye olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini belirtti.


Boya badana hizmetlerinin yanı sıra tüm okul yollarını asfalt ve parke yollara kavuşturduklarını, aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerini ifade eden Tollu, çocukların kışın çamurdan, yazın ise tozdan kurtulmaları, kısacası rahat etmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi. Her okul bahçesine, oyun grupları, spor alanları armağan ettiklerini kaydeden Tollu, belediye bünyesinde ilk defa bir eğitim merkezini Erdemli’ye armağan ettiklerini, lise ve üniversiteye hazırlık kursu niteliğinde toplam 900 öğrenci kapasiteli eğitim kurslarını hizmete sunduklarını söyledi.

Editör: Barış Köksal