Suphi Öner Öğretmenevi’ndeki yemeğe, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Kd. Albay Fatih Erhan ile İl Jandarma Alay Komutanı Kd. Albay Ömer Uyan da katıldı.

Yemekte konuşan Vali Çakacak, Hasan Hüseyin Bahar’ın yaklaşık 1 yıl süren İl Emniyet Müdürlüğü görevi süresince çok başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini vurguladı. Bahar’a emeği için teşekkür eden Çakacak, “Kendisine yeni görev yerinde sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum. Hasan Bey’in ilimizde gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları, yeni görev yerinde de sürdüreceğine inanıyorum" dedi.

Hasan Hüseyin Bahar ise Vali Çakacak ile birlikte çalışmaktan duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Valimiz ile kısa bir süre de olsa birlikte çalışmaya nail oldum. Bu kısa süre zarfında Sayın Valimiz ile çalışmaktan büyük şeref duydum. Akdeniz’in incisi güzel kent Mersin’i ve onun güzel insanlarını hiçbir zaman unutmayacağım” diyerek, Vali Çakacak'a nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Barış Köksal