Hyundai markasını , ülkesini ve Derya otomotiv’i başarılı bir şekilde temsil eden İlhami Şahin ödül almaya hak kazanırken aynı zamanda  bilgi , beceri ve yeteneklerini global bir platformda sergileme şansı da yakalamış oldu.

Hyundai satış danışmanları Olimpiyatında Türkiye birinciliğini kazanan satış danışmanı İlhami Şahin için Hyundai derya Plazada 2. Kez kutlama düzenlenerek başarısı Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Kış tarafından ödüllendirildi.

Üst üste gelen başarılardan büyük mutluluk duyduğunu belirten Derya Otomotiv yönetim kurulu başkanı Hüseyin KIŞ; biliyorsunuz ki daha öncede Servis dalında Türkiye’de ve Kore’de dereceye giren personellerimiz var. Satış bölümü olarak ta böyle bir başarıya imza atmak çok gurur verici. İlhami bey bizleri ve ülkesini Seul kore de gerçekleşen olimpiyatta en iyi şekilde temsil etti.  Marka bilgileri, Satış Becerileri ve Genel değerlendirme şeklinde üç kategoriden oluşan yarışma da, marka bilgileri kategorisinde birinci olarak marka şampiyonu madalyasıyla ödüllendirilmişdir. Bu başarısından dolayı Kendisine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor , diğer satış danışmanı arkadaşlarımızada örnek olmasını diliyorum dedi. 

Kış , Hedefimiz üst düzey danışmanlar ve teknisyenler yetiştirmek ve her zaman en iyi müşteri memnuniyetini sağlamak. Müşterilerimiz araç sahibi olurken de , araç sahibi olduktan sonrada usta ellerde olduğundan emin olabilirler” bu başarılarımız artarak devam edecektir” dedi . 
Hyundai marka şampiyonluğunu elde eden İlhami Şahin, kazanmış olduğu bu zaferden çok mutlu olduğunu ,  olimpiyat yarışları süresince şirket yetkilileri başta olmak üzere kendisine destek veren tüm Hyundai ailesine teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

Editör: Barış Köksal