Mersin ESOB Başkanı Dinçer, Akdeniz Muai Thai Bölge Şampiyonası’nda elde ettiği başarılarla Aydın Kuşadası’nda bugün başlayan 30 Mart’ta sona erecek olan milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanan Mohikan Spor Kulübü’nün 11 sporcusu ile 4 antrenörüne eşofmanla destek verdi. Sporcular, Kuşadası’na hareketlerinden önce milli antrenörler Salih Erden ve Kahraman Vangölü ile birlikte Dinçer’i ziyaret etti. Ziyarette eşofmanlarını teslim alan sporcular, verdiği destek dolayısıyla Dinçer’e teşekkür ettiler.
 
Mersin ESOB Başkanı Dinçer, ziyarette yaptığı konuşmada, sporun gençleri kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan uzak tutan en önemli etkinliklerin arasında yer aldığını söyledi. Dinçer, “Bu gençlerimiz hem kötü alışkanlık kazanmıyor hem de kentimizi ve ülkemizi temsil ederek bizlerin göğsünü kabartıyorlar. Biz imkanlarımız ölçüsünde onlara destek olmaya çalıştık. Bu tür desteklerimizi yine imkanlarımız ölçüsünde devam ettirmeye çalışacağız. Sporcularımıza milli takım seçmelerinde başarılar diliyorum” dedi.
 
Antrenörler Salih Erden ve Kahraman Vangölü de muai thai sporcularının en büyük sıkıntılarının imkansızlık olduğunu kaydederek, kendilerine destek olunması halinde büyük başarılara imza atacaklarını dile getirdiler. Bu anlamda Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer’e gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkürlerini ileten Erden ve Vangölü, diğer kurum ve kuruluşlardan da aynı duyarlılığı beklediklerine vurgu yaparak, “Milli takım seçmelerinde bizlere destek olan başkanımızı mahcup etmeyeceğiz” ifadesini kullandılar.
Editör: Barış Köksal