10 Nisan Polis Haftası kapsamında Derya Grup çalışanları, Cumhuriyet Meydanında görevli polislere gül dağıtarak bu özel günlerinde onların yanında oldular. Sonrasında Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan grup çalışanları, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Petek'i de ziyaret ederek çiçeklerini takdim ettiler. Aynı şekilde Derya Grup Anamur Plaza çalışanları da Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memurlarına çiçeklerini sunarak, polis günlerini kutladılar ve hatıra fotoğrafı çekildiler.

Kutlamalar sonrası konuşan Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin KIŞ;

Polislerimiz, laik Türkiye Cumhuriyetimizin temel unsurlarındandır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının yılmaz savunucusudur. 173. Yılını gururla kutladığımız Emniyet Teşkilatımız; ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar, milli birlik ve  beraberliğimizin devamı ve pekişmesi için de vazgeçilmez bir unsurdur. Polis huzur ve güvenin simgesidir.

Vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlayan, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna şehit olmuş polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şifa diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle adalet ve huzurun güvencesi kahraman polislerimizin 10 Nisan Polis Haftasını kutlar, görevlerinde başarılar dilerim' ifadelerini kullandı

Editör: Barış Köksal