Mersin'in Mezitli bölgesindeki yaptığı inşaatlarla fark yaratan Bozyel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Bozyel, inşaat sektörünün sorunlarına değinerek 2017 yılını değerlendirdi. İnşaat sektörünün Mersin'in kalbi olduğunu belirten Bozyel, 'Mersin'in iş hacmi olarak kalbi konumunda olan inşaat sektörüne maalesef yeteri kadar ilgi gösterilmiyor. Sektörümüzün onlarca sorunu var ve bu sorunlarının çözümüne ilişkin yapılan çalışmaların çoğu askıda kalıyor. Kentimizi güzelleştirmek ve estetik yapılar oluştrmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fakat bürokrasi kısmında engeller karşımıza çıkıyor. Bu engeller de elimizi kolumuzu bağlıyor. umut ediyoruz 2018 yılında bu engeller önümüzden kalkar ve Mersin'de yatırım yapmaya ve Mersin'i canlandırmaya devam ederiz' ifadelerini kullandı.

2018 yılının tüm insanlığa başarı, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dileyen Cihan Bozyel, yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi;

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Öncelikle ilk dileğimiz dünyada yaşanan savaşların yerini barışa ve huzura bırakmasıdır. Ülkemizin ve milletimizin üzerinde kara bulutların ortadan kalkmasını diliyoruz. 2018 yılının ülkemiz ve Mersinimiz adına başarı dolu bir yıl olmasını temenni ederek, ülkemizin ve tüm insanlığın yeni yılını kutlarım' dedi.
 

Editör: Barış Köksal