Geceye Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve eşi Pakize Turgut, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin ve ilçelerinden katılan Mersin milletvekili aday adayları çevre ilçelerden ilçe başkanları ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, gecede yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğim kısa süre içinde olmayan kadın kollarımızı tekrar oluşturduk. Gençlik kollarımızı daha aktif ve dinamik hale getirdik. Çıkarılan yasa ile tüzel kimliğini kaybeden ve kapatılan belde örgütlerimizi tekrar açmak için harekete geçtik ve kapatılan 8 beldemizin 6 tanesini tekrar faaliyete geçirdik. 2 tanesinin çalışmalarını yapmaktayız. Akabinde köy temsilciliklerini oluşturacağız. Yaklaşan genel seçimler öncesinde yapılacak, 2571 kayıtlı üyemizin oy kullanacağı milletvekili aday adaylığı eğilim yoklamamız 7 sandıkla Gazi Paşa İlkokulunda Cumartesi günü yapılacaktır. Eğilim yoklamasına girecek aday adaylarımıza şimdiden başarılar dilerim” dedi.

CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit ise öncelikle CHP Silifke İlçe Yönetimine böyle bir organizasyonu düzenlediği için teşekkür ederek, "Bugün milletvekili aday adaylarımızdan tutun da bütün CHP’ye gönül vermiş yoldaşlarım, yurttaşlarım burada. İnşallah CHP onuruna yakışan, örgütümüzün her kademesini kucaklayan, birlik-beraberlikten taviz vermeyen, ben değil biz olarak yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızla yolumuz açık olsun diyorum” dedi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise, bu görüntünün ne kadar enerjik bir örgüt olduklarını ortaya koyduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"30 Mart yerel seçimlerini kazanmamızın ardından sizlerin desteği ve teveccühüyle Belediye Başkanlığı görevine seçildim. Yakamda ki rozetimi çıkarıyor ve herkesin belediye başkanı oluyorum dedim. Rozetimi çıkarttım ama onu kalbimde taşıyarak, halkıma hizmet etmeye devam ediyorum. Yaptığımız saha çalışmalarında görüyorum ki, CHP iktidarının zamanı gelmiştir. Laf üretmekle, birbirimizin enerjisini tüketmek değil çok çalışkan ve dinamik bir örgüt olarak ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, kadınlarımız ve gençlerimizle kol kola girerek bize gönülden destek veren halkımızı yanımıza alarak iktidara yürüyoruz. Çok daha fazla çalışmalıyız. Ben inanıyorum ki milletvekilliği seçimlerinde de bu büyük zaferi ve coşkuyu yaşayacağız. Geceye katılan bütün yöneticilerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum.”

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise katılan davetliler dans ve müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Editör: Barış Köksal