Mersin'de geri dönüşüm hizmeti veren ÇEVDOSAN, yönetim kurulu üyeleri ve idari personel ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Olağan toplantılarını iftar yemeği ile birleştiren ÇEVDOSAN yönetimi yapılan iftarın ardından geri dönüşüm alanındaki faaliyetler hususunda fikir alışverişinde bulundu. 

Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akbaş önderliğinde toplanan yönetim kurulu üyeleri ve idari personel, geri dönüşümün önemine bir kez daha değinerek ileriye dönük planlar hususunda karşılıklı istişarelerde bulundular. 

'GERİ DÖNÜŞÜM BİR İHTİYAÇTIR'

Türkiye'nin geri dönüşüm alanında daha aktif rol oynaması gerektiğine dikkat çeken ÇEVDOSAN Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akbaş, ' Türkiye'de geri dönüşüm geleceğimiz, çevre ve ekonomi açısından büyük önem taşıyor. Geri dönüşüm bir ihtiyaçtır. Çevreye bırakılan her atık bizlere çeşitli zararlar olarak geri dönüyor. Biz yaptığımız işle bu atıkları tekrardan kullanıma kazandırarak ileriye dönük oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçiyoruz. Bu konuda yaptığımız işin her zaman takipçisi oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz' dedi.

'FARKINDALIK YARATTIK'

Akbaş, ‘Geçtiğimiz günlerde Toroslar Belediyesi'nin destekleri ile geliştirdiğimiz 'Pet şişeni ver duymayan kalmasın' projesinden elde edilen gelir ile Mersin'deki işitme engelli kardeşlerimize cihaz pili desteğinde bulunduk. Buradaki amacımız geri dönüşüme duyarlı olmayı aşılamak ve farkındalık yaratmaktı. Toroslar Belediye Başkanı sn. Hamit Tuna ve belediye personelleri projemizde bizleri yalnız bırakmadılar ve ortaya verimli bir iş çıktı. Bu tarz sosyal sorumluluk projelerini geleneksel hale getirerek, hem geri dönüşüme hem de engelli kardeşlerimize faydalı olabilmek adına projeler geliştirmeye devam edeceğiz' dedi.

Editör: Barış Köksal