Daha önce bir çok ilçe muhtarlarıyla görüşen Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bu sefer Mersin'in Aydıncık ilçesi muhtarlarını ziyaret ederek sorunları dinledi. Aydıncık ilçesinde Genel Sekreter Yardımcısı Taş başkanlığında gerçekleşen toplantıya, MHP Aydıncık İlçe Başkanı İrfan Şahin, Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Akpınar, Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı İlker Taner Pırlak, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Mustafa Yalçın, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Salim Serdar Gökçek, Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanı Güven Çakır, Koordinasyon Dairesi Başkanı Hasan Gubaroğlu ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda muhtarlara hitap eden Taş, bir yıl boyunca donanımsal olarak hazırlandıklarını, artık hizmete hazır hale geldiklerini, gerekli malzeme ihtiyaçlarını karşıladıklarını ve teçhizatlarının büyük bir kısmını temin ettiklerini belirtti. Mayıs ayının ikinci haftasından sonra sahaya ineceklerinin altını çizen Taş, bütün ilçelere adil bir şekilde hizmet götüreceklerini söyledi. Muhtarların tarımsal sulama, asfalt, iş makineleri eksiklikleri, mezarlıklar, pazar alanları ve çevre düzenlemesi gibi sorunları dile getirdiği toplantıda Taş, muhtarların halkın sözcüsü olduğunu, daha iyi hizmet kalitesi için bu toplantılara gerek olduğunu ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın yıkmak için değil, yapmak için başkan olduğunu dile getiren Taş, "Mersin halkının hizmet alanına giren her yerde, Mersin halkının rahatı için elimizden geleni yapacağız. Asfalt, yama ve yol çalışmalarını hızlı ve yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Önümüzdeki, dört yıl boyunca Mersin halkı farkı görecek" dedi.

Editör: Barış Köksal