Mezitli Belediyesi ile gerçekleştirilen toplantıda, 2016 yılı içerisinde Mezitli ilçesinde yapılması planlanan hizmetler ve eksikler konuşuldu. Toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Turan Karadağ, meclis üyeleri ve ilgili daire başkanları katıldı.

Koordinasyon toplantılarının Mersin’in doğusundan batısına kadar tüm ilçelerde gerçekleştiğini belirten Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, Büyükşehir Belediyesi olarak amaçlarının 2016 yılında yapacakları hizmetler doğrultusunda ilçe belediyeleri ile uyum içinde çalışmak olduğunu ifade etti.

Toplantıların yıl içerisinde iki kez daha yapılacağını söyleyen Tunçsu, bu şekilde hizmetlerde gelinen noktaların, yaşanan sorunların daha rahat bir şekilde çözüme ulaşarak, eksik kalan konuların müzakere edilip çözüme kavuşabileceğini kaydetti.
Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi tarafından Mezitli ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan hizmetler ile ilgili MESKİ, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından sunumlar yapıldı. Toplantıda, Mezitli Belediye Başkanı Tarhan ve meclis üyelerinin de görüşleri alındı.
Editör: Barış Köksal