Ambulansa kavuşan ilçelerden Erdemli’de Büyükşehir Koordinasyon Şube Müdürü Erkan Arıcı, “Yeni yasayla sorumluluk alanı il sınırları olan Büyükşehir Belediyemiz, elindeki imkanları sonuna kadar kullanarak, sadece merkeze değil, ilçelere de her anlamda yatırım yapmaya devam ediyor. Bunlardan birisi olan ve sosyal belediyecilik anlamında önemli bir hizmet olan tam donanımlı ambülansları ilçelere göndererek, buradaki vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettiren ve önemli bir eksiği gideren Başkanımız Burhanettin Kocamaz'a çok teşekkür ederim" dedi.

Başkan Burhanettin Kocamaz'ın, 'En önemli yatırım, insanın sağlığına olan yatırımdır' prensibiyle hareket ettiğini ifade eden Arıcı, "Erdemli Koordinasyon Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen tam donanımlı bu ambulans sayesinde, ilçemizin uzağında yer alan mahallelerde oturan vatandaşlarımız, hastanelere daha çabuk ve kolay bir şekilde nakledilecek. Aynı zamanda tedavisi sona eren vatandaşlarımız da, evlerine sağlık personelinin kontrolünde geri getirilecektir" diye konuştu.

Bu hizmetin büyük bir boşluğu doldurduğunu dile getiren ilçeye bağlı Arpaçbahşiş Mahalle Muhtarı Ali Basır ise, “Her an hizmetimizde olacak olan bir ambulansın var olduğunu bilmek çok güzel. Vatandaşlarımıza böyle bir hizmeti düşündüğü için Başkan Kocamaz'a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: Barış Köksal