Mersin genelinde hayata geçirdiği hizmetlerle, ilçelerdeki eksikleri hızla tamamlan Mersin Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği hizmetlerin açılış ve temel atma törenlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Mut ilçesinde üç hizmet töreni birden gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, MESKİ tarafından yapımı tamamlanan Aşağı Köselerli Mahallesi İçme Suyu Hattı açılışı, Mut Kesimhanesi temel atma töreni ve Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırım ve bordür çalışmaları tamamlanan dört caddenin açılışını gerçekleştirdi.

“Verdiğimiz sözleri gerçekleştirmek için sonuna kadar mücadele ederiz”

MESKİ tarafından yapımı tamamlanan Aşağı Köselerli Mahallesi İçme Suyu Hattı yenileme çalışmasının açılışında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, problemlerin çözümü ve eksiklerin tamamlanması adına gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Kocamaz, “Verdiğimiz her sözün, attığımız her adımın sonuna kadar arkasındayız. Yapabileceğimiz şeylerin sözünü veririz. Bu köyün suya ihtiyacı var, yola ihtiyacı var. Bu problem çözülsün denirse biz de bu sözleri verir, gerçekleştirmek için de sonuna kadar mücadele ederiz. Bizim şu andaki hizmet alanımız çok geniş. Sizler bizlerden dualarınızı eksik etmeyin, biz de sizlere hizmet üretelim. Bütün elemanlarımız gece gündüz ayakta, sizlere hizmet edebilmek için çalışıyorlar” dedi.

Mut Kesimhanesinin temeli atıldı

İlçeye hijyenik ve modern kesimhane hizmeti verecek ve günlük 30 büyükbaş, 130 küçükbaş kesim kapasiteli Mut Kesimhanesinin temel atma töreni de gerçekleştirildi. 722 metrekarelik kapalı alan içerisinde hizmet verecek ve son teknoloji sistemlerle donatılacak olan kesimhanenin temel atma töreninde konuşan Kocamaz, temeli atılan Mut Kesimhanesini en kısa sürede tamamlayacaklarını ifade ederek, “Temelini attığımız bütün hizmetleri sözleşme süresinden çok daha önce bitiyoruz. İnşallah bu kesimhaneyi de erken bitireceğiz. Bizim zamana karşı bir yarışımız var. Başlanan hizmetleri en kısa sürede bitireceğiz.

Bu tesisin inşa döneminde burada çalışacak arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda hedefe de en kısa sürede ulaşırız inşallah” diye konuştu. Başkan Kocamaz, ayrıca Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırım ve bordür çalışmaları tamamlanan Karacaoğlan Caddesi, Hükümet Caddesi, Fatma Türkon Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesi’nde incelemelerde bulunarak, Mut Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Tepesinde yapımı tamamlanan Yel Değirmeninin açılışına katıldı.
 
Editör: Barış Köksal