İşte Kocamaz'ın sosyal medyada yaptığı o paylaşımlar:

Sevgili dostlar, değerli hemşehrilerim;

Meydanı boş bulanlar bulanık suda balık avlamaya çalışıyor.
Gündemle ilgili kendi düşüncelerini,ya da içlerinden geçenleri anlatarak akıllarınca algı oluşturmaya çabalıyorlar. Oysa yazılanların bir çoğunun gerçekle uzaktan yakından herhangi bir alakası yok!

Şu bir gerçek; Türkiye ve bütün siyasi partiler Mersin’e ve bizim vereceğimiz karara endekslenmiş durumda. Hatta başka İller ya da Büyükşehirler dahil herkes Mersin’le ilintilendirerek yorum yapıyor. Ne mutlu bizlere ki Mersin’liyiz ya da Mersin’de yaşıyoruz. Ve herkesin dikkati de Mersin’de. Bu durum ortalıkta çok fazla bilgi kirliliğine sebep oluyor.

Ben buradan tüm Mersin sevdalılarına, gönüldaşlarımıza, değerli hemşehrilerimize ve bizimle birlikte yola çıkan, yol arkadaşlığı yapan, Mersin’i sahiplenen herkese bir kere daha belirtmek istiyorum ki sakin olup biraz daha sabırla bekleyelim ve görelim. Hiç kimse bizim, birlikte yola çıktığımız arkadaşları ya da Mersin’i yarı yolda ve ya sahipsiz bırakacağımızı zannetmesin. 

Biz BU İŞTE VARIZ! ve konjonktürü, gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz. Herkes bilsin, herkes duysun ki gönüller birleşecek, meydanlar yine şenlenecek, yine gümbür gümbür olacak! Mersinli ahde vefasını gösterecek. Ve hizmetlerin devamı için birlikte hareket edecek ve hizmetlere devam diyecek.

Bizim evvel Allah bundan zerre kadar şüphemiz yoktur.

Rabbim Mersin’in dört bir yanından her siyasi görüşten,her inanç ve her kökenden halkımızın talebi doğrultusunda halis niyetlerle çıktığımız bu mücadelede yar ve yardımcımız olsun.

Bekleyelim görelim. Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler.


İnanıyor ve biliyoruz ki; Allah inananlar ve doğrularla beraberdir. Paniğe, endişeye, karamsarlığa ve yeise gerek yok! Bizi izlemeye devam ediniz. 

Editör: Barış Köksal