İlçedeki 30 Ağustos etkinliğine, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın il dışında olması nedeniyle katılamadığı programda, Toroslar Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, Lions Kulübü 118U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Selahattin Atan, kulüp üyeleri, mahalle muhtarları, Mersin Dalış Merkezi Spor Kulübü yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Harmandalı oynanması ile devam eden programda konuşan Lions Kulübü 118U Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Selahattin Atan, programın gerçekleştirilmesini sağlayan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür etti. 30 Ağustos Zaferinin 93. yıldönümünde böyle bir etkinliği düzenlemekten duydukları mutluluğu dile getiren Atan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu vatan uğruna canlarını feda etmiş tüm şehitleri bir kez daha minnetle andıklarını söyledi.

Atan’ın konuşmasının ardından, Mersin Dalış Merkezi Spor Kulübü dalgıçları, 20x30 metre ebatlarındaki Türk bayrağı ve Atatürk portrelerini, yüzme havuzunun derinliklerinde açarken, programa katılan davetlilerde ellerinde Türk bayraklarıyla dalgıçlara destek verdi.
Editör: Barış Köksal