Yeni görev yerinde gazetecileri konuk eden Yıldız, bu başlangıcın hem kendi hem de hizmet edeceği Bozyazı halkı için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Yıldız, "Ümit ediyorum ki, görev sürem içerisinde Bozyazı’da toplumsal yaşama, gelişmesine, ilerlemesine katkıda bulunacak, Bozyazı’nın yaşamını değiştirecek projelere imza atma şansına sahip olurum” dedi.

Görev yapacağı süre içerisinde Bozyazı’ya elinden geleni yapmaya hazır olduğunu, Bozyazılı vatandaşların da bu çabasına destek olacağına inandığını ifade eden Yıldız, "Kapımın vatandaşlara açık olduğunu söylemeye gerek yok. Zaten tarz ve tavır olarak hep insanlarla iç içe bulunmaya özen gösteriyorum. Kapım sonuna kadar herkese açık. Zaten telefonlarımı da herkesin öğrenebileceği şekilde ilan edeceğim. Bana herkes her türlü ulaşabilir, sorunlarını aktarabilir. Elimden geleni yapmaya hazırım. İnşallah vatandaşlarımızın çok büyük sorunları olmaz. Oldukları takdirde de biz elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince zaten buradayız. Bizim gücümüzün yetmediği, elimizden gelmeyen konularda da ilgili makamlara ulaştırma konusunda vatandaşla devlet arasında köprü oluşturmaya her zaman hazırız" diye konuştu.

SUAT YILDIZ KİMDİR?

Suat Yıldız, 1970 yılında Çorum'da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Çorum'da tamamladı. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. 1994 yılında Amasya Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Üç yıllık staj döneminden sonra 1997 yılında Eskişehir’in Mihalıççık ilçesine asaleten atandı. Bingöl Yayladere ilçesi Kaymakamı, Bolu Mudurnu İlçesi Kaymakamı, Kırıkkale Delice İlçesi Kaymakamı, Elazığ Sivrice ilçesi Kaymakamı ve Ayancık Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Yıldız, evli ve 2 çocuk babası.

Editör: Barış Köksal